Şifremi Unuttum

XXI. TÜRK KLİNİK MİKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI KONGRESİ’NİN TARİHİ BELLİ OLDU

Klimik Derneğinin Saygıdeğer Üyeleri,

Bildiğiniz gibi Derneğimiz,  XXI. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi’ni, ülkemizde henüz bir COVID-2019 olgusu bildirilmemiş olmasına karşın,  salgınının başlayacağını ve dolayısıyla üyelerimize çok ciddi gereksinim duyulacağını öngörerek, 10 Mart 2020 tarihinde ertelemiş ve böylece ülkemizde alanımızla ilgili konularda ne kadar sorumlu davrandığını bir kez daha göstermiştir.  COVID-19 salgınının ülkemizde etkisini artırarak gösterdiği bu günlerde üyelerimizin en ön saflarda, çok yoğun ve ciddi stres altında çalıştığını biliyor, yaşadıkları her sorunda yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Ülkemizde salgın hastalıkların kontrolünde her zaman çok önemli roller oynamış olan uzmanlık alanımızın, geçmişten gelen deneyimine, mevcut bilgi birikimini ekleyerek bu salgının da kontrol altına alınmasında ana rolü oynayacağını biliyoruz.

Bu zorlu geçecek günlerin ardından, hem salgının tüm boyutlarını, hem de salgın nedeniyle takip edemediğimiz infeksiyon hastalıklarındaki tüm gelişmeleri tartışacağımız KLİMİK 2020 Kongremizi 8-11 Kasım 2020 tarihlerinde Gloria Golf Resort Otel, Belek, Antalya’da gerçekleştireceğiz.

Gerek kayıt olan kişi, gerekse gönderilen bildiri sayısı bakımından oldukça yüksek bir katılımın söz konusu olduğu kongremizin bilimsel ve  sosyal içeriğiyle tüm üyelerimizi mutlu edeceğine eminiz. Kongrede görüşmek üzere.

Selam ve saygılarımızla.

KLİMİK Derneği Yönetim Kurulu

 

Prof. Dr. Serap ŞİMŞEK-YAVUZ

KLİMİK 2020 Kongre Başkanı

Klimik Derneği Genel Sekreteri

 

Kongre Ana Sayfası İçin [Tıklayınız]