Şifremi Unuttum

HIV/AIDS Kongresi 2019 Katılım Desteğine Başvurmak İçin Son Gün 5 Ekim 2019

TÜRK KLİNİK MİKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI DERNEĞİ’NDEN DUYURU

KLİMİK Derneği, GlaxoSmithKline (GSK) sponsorluğu ile, 14-17 Kasım 2019’da Xanadu Resort Hotel Antalya’da düzenlenecek olan HIV/AIDS Kongresi’ne katılacak 9 hekim için koşulsuz katılım desteği sağlayacaktır. İlgilenen İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanlarının başvurusu sonrasında, katılımcı hekimler aşağıda belirlenen kriterler doğrultusunda KLİMİK Derneği tarafından seçilecektir.

HIV/AIDS Kongresi 2019 başvuruları 5 Ekim 2019 tarihine kadar yapılmalıdır.

  • Kongreye bilimsel olarak ilgi gösteren veya bu kongreye katılmaları durumunda hastalarına fayda sağlayacağını gösterebilen,
  • Üniversitelerde, EAH’lerinde aktif ve yoğun şekilde HIV/AIDS hasta izlemi yapan ve eğitim veren,
  • Kongreye sunum yapmak için katılacak olan veya kongrede sunulacak orijinal bir araştırmaya veya bilimsel çalışmaya aktif bir şekilde katılmış olan,
  • Kongre ile ilgili bilgi almayı bekleyen sağlık uzmanlarından oluşan daha geniş bir ağın veya çalışma gruplarının bir parçası olmaları nedeniyle kongreden sonra öğrenilen konuları daha geniş kitleler ile paylaşacak konumdaki uzmanların başvuruları beklenmektedir.

Asistan ve Genç Uzman Hekim kontenjanından yararlanacak olanların Kongre’nin dördüncü günü (17 Kasım, Pazar) gerçekleştirilecek Genç hekimler için olgu analizleri’ oturumlarına katılması zorunludur.

Başvuru adresi: klimik@klimik.org.tr

Saygılarımızla.

KLİMİK Derneği Yönetim Kurulu