
“İlk yayınımız 26.06.2023 tarihinde olacak. Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz ve Prof. Dr. Önder Ergönül ile ‘COVID-19 pandemisinde ne durumdayız? COVID-19 gerçekten bitti mi?’ sorularına cevap arıyoruz.”
Bu satırları kaleme almamızın ve ilk yayınımızı sizlerle paylaşmamızın üzerinden tam üç yıl ve 80 yayın geçti.
Pandeminin etkileri yaşamlarımızda ve sağlık sistemlerinde farklı şekillerde sürmeye devam ederken, o gün yayın hayatına başlayan podcast serimiz de bugün, diğer tüm KLİMİK yayınları gibi, kök saldı ve güçlendi.
Salgın hastalıklardan aşılara, bilimsel toplantılarımızdan güncel tıbbi gelişmelere kadar pek çok konuyu iki haftada bir, Salı günleri sizlerle buluşturduk. Bundan sonra da aynı heyecanla paylaşmaya devam edeceğiz.
Bir yandan da bu kayıtların, infeksiyon hastalıkları alanında küçük bir dijital arşiv oluşturduğunu düşünüyoruz. Geçmiş bölümlerimizi dinlemeniz, meslektaşlarınızla paylaşmanız ve görüşlerinizi iletmeniz bizi daima mutlu edecektir.
Üç yıldır bizleri dinleyen, takip eden ve destekleyen tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.