Şifremi Unuttum

KLİMİK Hepatit Akademisi 2024 19-21 Ocak 2024’te Şanlıurfa’da Yapılıyor


Sayın Meslektaşlarımız,

Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları (KLİMİK) Derneği Viral Hepatit Çalışma Grubu (VHÇG) tarafından her yıl düzenlenen KLİMİK Hepatit Akademisi, bu yıl 19-21 Ocak 2024 tarihleri arasında Dünyanın bilinen en eski tapınağı olan Göbeklitepe’ye ev sahipliği yapan,  ‘‘Peygamberler şehri’’ olarak da bilinen Şanlıurfa’da gerçekleştirilecektir.

Akademi eğitim programı İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanlık eğitimi almakta olan asistanlara yönelik olmakla birlikte, kontenjanın yeterli olması durumunda daha önce bu eğitime katılmamış olan uzmanları da kapsayacaktır. Akademi programı viral hepatitlere ilişkin temel bilgilerden oluşmaktadır. Akademide alanında uzman eğiticilerin ve bölgede yoğun bir şekilde hepatit takibi yapan uzman hekimlerin katkı sunduğu bir bilimsel etkinlik olması hedeflenmiştir.

KLİMİK Hepatit Akademisi 2024’e toplam 50 katılımcı kabul edilecek ve 30 katılımcının katılım ve konaklama giderleri uzmanlık derneğimizce karşılanacaktır. Başvurular Başvuru Formu doldurularak yapılmalıdır. Klimik Hepatit Akademisi 2024’ün viral hepatitlerle savaşım hedefimize katkıda bulunmasını diler, bu etkinliğimize koşulsuz eğitim desteği sağlayan ilaç sanayi endüstrisine teşekkürlerimizi sunarız.

Ayrıntılı Bilgi ve Başvuru İçin Tıklayınız

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Orhan YILDIZ
Akademi Başkanı