Şifremi Unuttum

KUTEP 2022’ye Kabul Edilen Adaylar Hakkında Açıklama


Değerli KLİMİK Derneği üyeleri,

KLİMİK Derneği Okulu (KİDOK) Projesi kapsamında düzenlenen 5-9 Aralık 2022 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan, “KLİMİK Derneği Uygulamalı Teorik Eğitim Programı (KUTEP)“na yoğun ilginiz için teşekkür ederiz.

Pandemi nedeniyle 2020 yılı eğitimleri gerçekleşememiş, 2021 yılında ise sadece çevrimiçi teorik eğitim verilmiştir. Bu yıl gerçekleştirilecek olan KUTEP’e infeksiyon hastalıkları uzmanı ve üçüncü yıl ve üstü asiatanlık eğitiminde olan toplam  198 aday başvurmuştur. Ancak eğitimin kaliteli olabilmesi için ve azalmakla birlikte pandeminin devam etmesi nedeniyle uygun fiziki koşullar göz önünde bulundurularak başvuran üyelerimiz arasından uzman hekimlerimizin hepsi, her merkezden bir kişi olacak şekilde son yıl asistanlarının bir kısmı kabul edilebilmiştir.

Yoğun ilginiz için İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Eğitim ve Yeterlik Kurulu (İHKMEYK) yürütme kurulu olarak teşekkür ederiz. KUTEP eğitimleri devam edecektir. İHKMEYK yürütme kurulu olarak anlayışınıza sığınarak bir sonraki eğitimde görüşmek dileklerimizi iletiriz.

İHKMEYK Yürütme Kurulu

KUTEP 2022 Sayfası İçin Tıklayınız