Şifremi Unuttum

İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Alanının COVID-19 Salgınındaki Mevcut Durumunu Saptama ve Görüş Alma Anketi

TÜRK KLİNİK MİKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI DERNEĞİ’NDEN DUYURU

Sayın Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği Üyesi,

Tüm dünyada ve ülkemizde hız kesmeden devam eden COVID-19 salgınının kontrolünde, hastaların tanısında ve tedavisinde başlangıçtan itibaren en ön saflarda gösterdiğiniz üstün çabalara, verdiğiniz emeklere değer biçilemez.

Bu süreçte hepimiz çok yorulduk  ve yorulmaya devam edeceğiz. Yüz yılda bir karşımıza çıkabilecek böyle bir salgında, esas görevin İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanlarının omuzlarında olduğunun bilincinde olarak, yılmadan, umutsuzluğa kapılmadan, sabırla, birlik ve bütünlük içinde mücadele ederek her türlü sorunun üstesinden gelebileceğimize güvenimiz tamdır. Uzmanlık dalımızın geçmişte onlarca infeksiyon hastalığına karşı yürüttüğü mücadele ve elde ettiği başarılar, bu güvenimizin en önemli dayanağıdır.

Sizden, bu salgının yönetiminde İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanlık dalının mevcut durumunun fotoğrafını çekmeyi, bir İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı olarak yaşadığınız sorunları ve Dernekten beklentilerinizi saptamayı amaçlayan ve aşağıda bağlantı linki olan kısa anketi yanıtlayarak, Derneğimizin bundan sonraki süreci ne şekilde yönlendirebileceği konusuna katkı sağlamanızı rica ediyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla.

KLİMİK Derneği Yönetim Kurulu

ANKETİ DOLDURMAK İÇİN TIKLAYINIZ