Şifremi Unuttum

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi Almaya Hak Kazandı

TÜRK KLİNİK MİKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI DERNEĞİ’NDEN DUYURU

Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği‘ne, Derneğimizin İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Eğitim ve Yeterlik Kurulu (İHKMEYK) Akreditasyon Komisyonu’nca seçilen Ziyaret Kurulu’nca 13 Eylül 2018’de akreditasyon amaçlı kurum ziyareti yapılmıştır.

Bu ziyaret sonrasında hazırlanan ve İHKMEYK Yürütme Kurulu’nca onaylanan tutanak ve raporlar, TTB-UDEK-UYEK Başkanlığınca da onaylanmış ve bu Kliniğimiz, Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi, 15 Şubat 2019’da Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan törenle, İHKMEYK  Akreditasyon Komisyonu Eski Başkanı Prof. Dr. Ayşe WILLKE tarafından İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Şükran KÖSE’ye sunulmuştur.

Törende, İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji  Anabilim Öğretim Üyeleri,  Uzmanı,  Uzmanlık Öğrencileri ve Tıp Fakültesi Öğrencileri ile birlikte İHKMEYK Akreditasyon Komisyonu Eski Başkanı Prof. Dr. Ayşe Willke, İHKMEYK Akreditasyon Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Altan Gökgöz de hazır bulunmuştur.

Uludağ ve Kocaeli Üniversitesi’nden sonra  uzmanlık alanımızın Kurum Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesini almayı başaran üçüncü kurumumuz olan Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Kliniği’ndeki meslektaşlarımızı kutluyor, Darısı diğer birimlerimizin de başına! diyoruz.

Kurum Ziyaret Programlarını başlatmış ilk sekiz uzmanlık derneği arasında bulunan Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları (Klimik) Derneği’nin bir başarısıyla daha gurur duyuyoruz. Bu nedenle kurulduğu 2002 yılından beri İHKMEYK’in tüm organlarında özveriyle çalışmış ve çalışmakta olan üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla.

Klimik Derneği Yönetim Kurulu