Şifremi Unuttum

UVHS VIII, 3-5 Haziran 2016’da Isparta’da Yapılıyor

UVHS VIII, 3-5 Haziran 2016’da Isparta’da Yapılıyor2

TÜRK KLİNİK MİKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI DERNEĞİ’NDEN DUYURU

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de halen önemli sağlık sorunu olmaya devam eden viral hepatitler, uzmanlığımızın temel ilgi alanlarından birisidir. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları (KLİMİK) Derneği’nin Viral Hepatit Çalışma Grubu (VHÇG), kurulduğu tarihten bu yana konu ile ilgili çok çeşitli bilimsel etkinlikleri başarıyla gerçekleştirmiştir. Bunlardan birisi de periyodik hale gelmiş olan Ulusal Viral Hepatit Simpozyumu’dur.

Sekizincisi 3-5 Haziran 2016 tarihinde Isparta’da gerçekleştirilecek olan Ulusal Viral Hepatit Simpozyumu (UVHS VIII)’nun konusu “Her Yönüyle Viral Hepatitler” olarak seçilmiştir. Program, korunmadan tedaviye, akuttan kroniğe hatta dayanışma içinde bulunduğumuz uzmanlık alanlarına ait konuların yer aldığı geniş bir yelpazede hazırlanmıştır. Simpozyumda poster tartışmasına da yer verilmiş olup özellikle genç meslektaşlarımızın “Posterimi aldım, geliyorum” sloganıyla hareket etmelerini, en az bir çalışmalarını bizlerle paylaşmalarını da bekliyoruz.

Sizleri, katılım ve katkılarınızla başarıya ulaşacağına inandığımız bir VHÇG etkinliğini daha gerçekleştirmek üzere, Türkiye’nin gül bahçesi Isparta’ya davet etmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz.

Simpozyumun ProgramıBaşvuru KoşullarıPoster Özeti Hazırlama Kuralları ve Başvuru Formuna ilgili linklere tıklanarak ulaşılabilir.

Başvurular Başvuru Formu doldurularak yapılmalıdır.

Sevgi ve saygılarımla.

Prof. Dr. Füsun Zeynep AKÇAM

UVHS VIII Düzenleme Kurulu Başkanı