Şifremi Unuttum

Bilim Akademisi’nden 2017 Louis-Jeantet Ödülü için Aday Gösterme Çağrısı

Bilim Akademisi’nden 2017 Louis-Jeantet Ödülü için Aday Gösterme Çağrısı


Bilim Akademisi, Louis-Jeantet Vakfı tarafından verilen 2017 Louis-Jeantet Ödülü için genç ve gelecek vaat eden tıp araştırmacılarını aday gösterme çağrısında bulunuyor. Bilim Akademisi BAGEP ödül sahipleri ve diğer başarılı genç araştırmacılar arasından olası aday önerilerinin, http://www.jeantet.ch/en/support-to-european-research/louis-jeantet-prize/call-for-nominations.php adresindeki form doldurularak 2016 Ocak ayı sonuna kadar Bilim Akademisi’ne iletilmesi gerekiyor.

Louis-Jeantet Ödülü için adayların, çalışmaları hakkında detaylı bilgiye sahip olan ve adaylarla aile bağları bulunmayan bilim insanları veya kurumlar (üniversiteler veya araştırmalara destek veren kuruluşlar) tarafından önerilmesi koşulu bulunuyor. Ayrıca:

  • Kendilerini öneren adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.
  • Adayların adaylıkları hakkında bilgisi bulunmaması gerekmektedir.
  • 50 yaş altındaki adayların önerilmesi tercih edilir.
  • Ayrıntılar Louis-Jeantet Vakfı web sitesinden öğrenilebilir. Son aday gösterme tarihi 15 Şubat 2016’dır.

http://www.jeantet.ch/en/support-to-european-research/louis-jeantet-prize/call-for-nominations.php

**

Biyomedikal araştırmaları desteklemeyi amaçlayan Cenevre merkezli Louis-Jeantet Vakfı, araştırmacıların kariyerleri boyunca tüm aşamalarda inovatif projelerin geliştirilmesini desteklemektedir. Vakıf, Cenevre Üniversitesi Tıp Fakültesi ile birlikte Avrupa projelerinin yanı sıra yerel projeleri arasında her yıl eşit şekilde dağıtılan 4 milyon İsviçre frangı tutarında yatırımda bulunmaktadır. Biyomedikal alanda yaptığı katkılar ve verdiği mali destek sayesinde Louis-Jeantet Vakfı Avrupa’nın alanındaki önde gelen kuruluşlarından biridir. Louis-Jeantet Vakfı Association de Genève des Fondations Académiques AGFA ve Association of Swiss Grantmaking Foundations SwissFoundations üyesidir.

 http://www.jeantet.ch/en/foundation.php