Şifremi Unuttum

Uzm. Dr. Hasan Çengel’i Yitirdik

TÜRK KLİNİK MIKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI DERNEĞİ’NDEN DUYURU

Nazilli Devlet Hastanesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Hasan ÇENGEL, hastasına müdahale ettiği sırada geçirdiği kalp krizi sonucu aramızdan ayrılmıştır.Ailesine, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı dileriz.

Saygılarımızla.

Klimik Derneği Yönetim Kurulu

12 Şubat 2014 Çarşamba 09:55

Nazilli Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzm. Dr. Hasan Çengel, acil servise getirilen hastaya müdahale ettiği sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Nazilli Devlet Hastanesi doktorlarından Uzm.Dr. Hasan Çengel, acil servise gelen bir hastaya icapçı doktor olması nedeniyle konsültasyon için geldiğinde müdahalesi sırasında fenalaştı. Dr. Çengel’in fenalaştığını gören Acil Serviste bulunan nöbetçi hekimler olaya müdahale ederek ilk tedavilerinin ardından kalp krizi geçirdiği tespit edilen Çengel’i yoğun bakım ünitesine kaldırdı. Çengel, mesai arkadaşlarının tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Değerli bir hekim meslektaşlarını kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getiren Nazilli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Nail Ündağ, “Doktorumuz Hasan Çengel hastaneye bir hastanın sağlığına kavuşması için geldiğinde geçirdiği kalp krizi sonrası kendisi yaşamını yitirmiştir. Tüm hastane çalışanları olarak Allah’tan rahmet dilerken, geride kalan ailesine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyoruz” dedi.