Şifremi Unuttum

Asistan ve Genç Uzman Hekimler (AGUH) 2013: Temel Eğitim Programı (22-23 Haziran 2013, İstanbul) Sunum ve Fotoğrafları Yayımlandı

TÜRK KLİNİK MİKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI DERNEĞİ’NDEN DUYURU

Uzmanlık derneğimizin Asistan ve Genç Uzman Hekimler (AGUH) Komisyonu’nun, üyelerinden gelen öneriler doğrultusunda 22-23 Haziran 2013 tarihlerinde İstanbul’da düzenlediği AGUH 2013 Temel Eğitim Programı, toplam 44 asistan ve genç uzman hekim üyemizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Bu etkinlik sırasında, İHKM uzmanlık eğitiminin sorunlarının paylaşılması,  çözüm yollarının tartışılması ve çözüm için gerekli adımların atılması; laboratuvar ve klinikte sık karşılaşılan İHKM uygulamalarının temellerinin gözden geçirilmesi; genç İHKM uzmanlarının günlük pratiklerinde sık karşılaşacakları ve İHKM uzmanlık eğitimi sırasında daha fazla yer verilmesi gereken konular gözden geçirilmiştir. İlk akşamki yemekli Boğaziçi turu ise günün yorgunluğunu atmak için iyi bir firsat olmuştur.

Programda yer alan 11 eğiticimize şükranlarımızı sunar, bu başarılı eğitim etkinliğini planlayan ve düzenleyen AGUH Komisyonu Yürütme Kurulu üyelerini kutlarız.

Etkinliğin sunum ve fotoğraflarına ve ayrıca ilk günkü İHKM Uzmanlik Eğitiminde Güncel Durum başlıklı Birlikte Tartışalım oturumunun ve AGUH Yürütme Kurulu seçiminin raporuna aşağıdaki adresten ulaşılabilmektedir.

Sevgi ve saygılarımızla.

Klimik Derneği Yönetim Kurulu

https://www.klimik.org.tr/simpozyum-ve-konferanslar/aguh-2013-temel-egitim-programi-22-23-haziran-2013-istanbul/