Şifremi Unuttum

Beşiktaş-Abbasağa Forumu Hekimlerin Katılımıyla, Hekimler İçin Toplanıyor 11 Temmuz 2013, Perşembe, 21.30

Değerli Sağlık Çalışanları,

Değerli Meslektaşlarımız,

İstanbulluların Gezi Parkı’na sahip çıkma mücadelesi içinde doğan ve devam eden halk forumlarının önemli merkezlerinden biri de Beşiktaş Abbasağa Parkı’nda sürdürülen forum oldu. Her akşam yüzlerce İstanbullunun buluştuğu Abbasağa Forumu vatandaşların yaşadıkları çevreye, kente, ülkeye dair sorun ve gündemlere dair doğrudan söz ürettiği, kararlar aldığı, canlı bir tartışma zemini haline geldi.

Hekimlerin Gezi Parkı sürecinde sergiledikleri gönüllü sağlık çalışması, Sağlık Bakanlığı’nın Odamıza ve TTB’ye soruşturma açması, Hükümet’in hedef gösteren açıklamaları ve son olarak Genel Sekreterimiz Dr. Ali Çerkezoğlu’nun da aralarında olduğu onlarca kurum yöneticisinin gözaltına alınması, yaşadığımız yakıcı sürecin en geniş kamuoyu ile paylaşılmasını gerekli kılmakta.

Bu kapsamda, Abbasağa Forumu 11 Temmuz Perşembe günü (yarın) “Halkın Hekimleri” gündemiyle toplanacak. Yüzlerce İstanbulluyla bir araya gelme imkanı sağlayacak bu foruma sağlık çalışanlarının ve meslektaşlarımızın geniş katılımı önem taşıyor.

Beşiktaş-Abbasağa Forumu’na katılımınızı bekliyoruz.

Saygılarımızla,

İSTANBUL TABİP ODASI
YÖNETİM KURULU

Forumun başlama saati: 21.30-24.00

Yer: Abbasağa Parkı (Cihannüma Mahallesi, Beşiktaş Köyiçi Kartal Heykeli’nin yaklaşık 100 mt. Yukarısı)