Şifremi Unuttum

İstanbul Tabip Odası Taksim Gezi Parkı’nda Çadır Kurdu

Taksim Gezi Parkı bu sabaha karşı kuşatıldı. Gezi Parkı’na sahip çıkan, orada nöbet tutan İstanbullular, şehrin sevdalıları polis zoruyla ve biber gazlarıyla uzaklaştırılarak Gezi Parkı’ndaki yıkım devam etti, ağaçlar dozerlerin altında kalarak yıkıldı.

İstanbul Tabip Odası, Taksim Dayanışması’nın bir bileşeni olarak Taksim’e ve Gezi Parkı’na, tarihine, şehrine sahip çıkıyor. Çünkü biliyoruz ki, Gezi Parkı’na AVM yapama niyetindeki zihniyet 3. köprü için milyonlarca ağacı katleden, şehirlerimizi beton yığınlarına çeviren TOKİ’ci zihniyettir.

Bu amaçla Gezi Parkı içinde bir Dayanışma Çadırı kuruyoruz. İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri olarak, Odamız üyesi olan olmayan tüm meslektaşlarımızı Gezi Parkı’na sahip çıkmaya bekliyoruz.

Şehrimizin can damarı, İstanbul’un sembol meydanlarından olan Taksim Meydanı nasıl hepimizin buluşma meydanı ise meydanın hemen bitişiğindeki Gezi Parkı da biz İstanbulluların nefes aldığı, dinlendiği, yürüyüş yaptığı, buluşup sohbet ettiği ve boğazı doya doya seyrettiği tarihi bir mekandır.

Bu gün için Gezi Parkı’na sahip çıkmak, ülkemize, geleceğimize, sağlık hakkımıza sahip çıkmaktır.

İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu olarak 30 Mayıs Perşembe (bugün) Saat 18.00’da Park’a Tabip Odası çadırımızı kuracağız. Tüm meslektaşlarımızı çadırımızı kurmaya ve şehrimize sahip çıkmaya bekliyoruz.

Dr. Ali Çerkezoğlu
İstanbul Tabip Odası
Genel Sekreteri

NOT: Gezi parkına gelecek tüm hekim ve tıp öğrencileri ile alanda fiili bir toplantı gerçekleştirilecektir. İletişim için 0 532 512 02 49 (Dr. Ali Çerkezoğlu)