Şifremi Unuttum

Van’a Konteyner Gönderilmesi için Desteğinizi Bekliyoruz !

 TÜRK KLİNİK MİKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI DERNEĞİ’NDEN DUYURU

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi İnfeksiyon Hastalıkları veKlinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda görev yapan öğretim üyesi ve uzmanlık öğrencisi üyelerimiz, hastanelerinin deprem sonrasında hizmet dışı kalması nedeniyle çalışmalarını ildeki tek sağlam sağlik kuruluşu olan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sürdürmektedir. İlde oturacak ev kalmaması nedeniyle ailelerini il dışına göndermiş olan meslektaşlarımızın, kalıcı barınma koşullarına kavuşuncaya değin çadırlarda kalmak zorunda olacakları anlaşılmaktadır.

 Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıklari Derneği olarak,Van’daki meslektaşlarımızın, kış mevsimi nedeniyle önümüzdeki günlerde daha da olumsuz hale gelecek olan barınma koşullarına katkıda bulunmayı bir görev biliyoruz. Bu amaçla meslektaşlarımızın topluca kalabilecekleri uygun bir konteyneri, üyelerimizin güçlü dayanışma duygularına güvenerek, Dernek Tüzüğü Madde 4.4 uyarınca en kısa sürede satın alıp göndermeyi umuyoruz.

Üyelerimizin bu amaçla yapmak isteyeceği her miktardaki bağışın toplanacağı Dernek hesap numarası aşağıda gösterilmiştir.
 
Sevgi ve saygılarımızla.

Klimik Derneği Yönetim Kurulu

Türkiye Garanti Bankası Elmadağ Şubesi
Hesap Adı: Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği
IBAN: TR51 0006 2000 2340 0006 2972 31