Şifremi Unuttum

İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Eğitim ve Yeterlilik Kurulu’nun 2. Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

16-20 Kasım 2005 tarihleri arasında Antalya’da yapılan XII. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi’nin ikinci gününde İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Eğitim ve Yeterlilik Kurulu’nun 2. Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Yeterlilik Belgesi olan 90 Klimik Derneği üyesinin katıldığı toplantı sırasında yapılan seçimlerde yeni Yürütme Kurulu, Prof. Dr. Halis Akalın (83 oy), Prof. Dr. Firdevs Aktaş (70 oy), Prof. Dr. Fatma Ulutan (68 oy), Prof. Dr. Bilgehan Aygen (59 oy), Prof. Dr. Ata Nevzat Yalçın (53 oy), Uzm. Dr. Saadet Yazıcı (49 oy), Uzm. Dr. Muzaffer Fincancı (47 oy) ve Prof. Dr. Sırrı Kılıç (46 oy)’tan; yeni Denetleme Kurulu ise Prof. Dr. Okan Töre (81 oy), Prof. Dr. Onur Ural (69 oy) ve Prof. Dr. Nedim Çakır (56 oy)’dan oluştu.

Yürütme Kurulu kendi arasında yaptığı seçimle Prof. Dr. Fatma Ulutan’ın Başkan, Prof. Dr. Firdevs Aktaş’ın Başkan Yardımcısı, Prof. Dr. Halis Akalın’ın Genel Sekreter olarak görev yapmasını kararlaştırdı.