Şifremi Unuttum

10. İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Yeterlik Sınavı, 12 Mart 2013’te Antalya’da Yapılacak

Sayın İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Üyemiz,

Uzmanlık dalımızın Yeterlik (Board) sınavı her yıl Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Eğitim ve Yeterlik Kurulu (İHKMEYK) tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu yıl İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Yeterlik Sınavı’nın onuncusu 13-17 Mart 2013 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan XVI. Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Kongresi öncesinde 12 Mart  2013 tarihinde Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde teorik ve uygulama sınavı olmak üzere iki aşamalı olarak yapılacaktır. Yeterlik Belgesi alabilmek için sınavın her iki aşamasında da başarılı olmak gerekmektedir.

Bu sınavın amacı, adayların eğitimlerine katkıda bulunmak; temel kazanımı, uzmanlık eğitimindeki eksikleri saptayarak çözümler üretmektir. Sınava hazırlık süreci  bilgilerinizi güncelleme  fırsatı verecek, sonucunda gururla sergileyeceğiniz bir belgeye sahip olacaksınız. Yeterlik Belgesi olan üyelerimizin İHKMEYK  ve komisyonlarının farklı çalışma süreçlerinde yer alma ayrıcalığını elde edeceğini de belirtmek isteriz.

Uzmanlık alanındaki bilgi ve becerilerinizi belgeleyeceğiniz sınava katılımınızı bekliyor; iyi çalışmalar diliyor ve şimdiden başarı dileklerimizi iletiyoruz.

 

Prof. Dr. Firdevs AKTAŞ                                                      Prof. Dr. Ayşe YÜCE
İHKMEYK Yeterlik Sınav Komisyonu Başkanı                   İHKMEYK Yürütme Kurulu Başkanı

 

Kapak
Davet
Sınav Kılavuzu
Başvuru Formu
Yazışma Adresi

Duyurunun Tamamı