Şifremi Unuttum

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç Öğretim Üyeleriyle Buluştu

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç Aralarında Klimik Derneği ve Avrupa Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (ESCMID) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Önder ERGÖNÜL’ün de Yer Aldığı Öğretim Üyeleriyle Buluştu

8 Şubat 2018

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, farklı alanlarda başarılı akademik çalışmaları dolayısıyla uluslararası platformlarda çeşitli görevlere seçilen ve ülkeyi başarı ile temsil eden öğretim üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıya Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları (Klimik) Derneği ve  Avrupa Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (ESCMID) Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Önder ERGÖNÜL de katıldı.

YÖK’ten yapılan açıklamaya göre, YÖK’te gerçekleştirilen sohbet toplantısında, yükseköğretim alanındaki küresel gelişmeler ve Türk yükseköğretiminin bugünkü çalışmaları değerlendirildi.

Saraç ile uluslararası platformlarda akademik alanlarda çeşitli görevlere seçilen ve ülkeyi başarı ile temsil eden öğretim üyeleri arasında Türkiye Yükseköğretim Sistemi’ne ilişkin görüş ve öneriler istişare edilerek, geleceğe yönelik atılacak adımlar ele alındı.

YÖK Başkanı Saraç, yaptığı “Yükseköğretim Sistemimizdeki Yapısal Gelişmeler” başlıklı sunumunda, yükseköğretimdeki mevcut durumu ve YÖK’ün çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Haberi için [Tıklayınız]