Şifremi Unuttum

Sağlık Personeli Milli Savunma Bakanlığı Kadrolarında Görevlendirilebilecek

Sağlık Personeli Milli Savunma Bakanlığı Kadrolarında Görevlendirilebilecek

Sağlık personeli Milli Savunma Bakanlığı kadrolarında görevlendirilebilecek

Anadolu_Ajansı_logo

07.01.2017

Anadolu Ajansı’nın haberine göre yeni yayımlanan 680 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Milli Savunma Bakanlığı’na ait kadrolarda ihtiyaç duyulması halinde, Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarında veya üniversite hastanelerindeki personel görevlendirilebilecek.

OHAL kapsamında yayımlanan 680 sayılı KHK ile Milli Savunma Bakanlığı’na ait kadrolarda ihtiyaç duyulması halinde, öğretim üyeleri ile diğer sağlık personeli Sağlık Bakanlığı veya Yükseköğretim Kurulu tarafından görevlendirilebilecek.

Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlanan 680 sayılı KHK ile Milli Savunma Bakanlığı, Genelkurmay Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait kadrolarda ihtiyaç duyulması halinde, Sağlık Bakanlığına bağlı sağlık kurum ve kuruluşlarında veya üniversite hastanelerinde görevli öğretim üyeleri ile diğer sağlık personeli, Sağlık Bakanlığı veya Yükseköğretim Kurulu tarafından görevlendirilebilecek.

Bu şekilde görevlendirilen öğretim üyesi, uzman tabip, uzman diş tabibi, tabip ve diş tabiplerine de döner sermaye ödemeleri dikkate alınmak suretiyle, sağlık hizmetleri tazminatı ödenecek

Haberin Tam Metni için [Tıklayınız]