Şifremi Unuttum

Uzm. Dr. Serap İskender’e Acil Şifalar Diliyoruz

TÜRK KLİNİK MİKROBİYOLOJİ VE İNFEKSİYON HASTALIKLARI DERNEĞİ’NDEN DUYURU

Sabaha karşı Bayburt’ta meydana gelen, üç kişinin yaşamını yitirdiği ve çoğu  doktor olan 12 kişinin yaralandığı trafik kazasında ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını öğrendiğimiz Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Serap İskender‘e  acil şifalar dileriz.

Saygılarımızla.

Klimik Derneği Yönetim Kurulu

 

Bayburt’ta otobüsü devrildi: 3 ölü 12 yaralı

23 Ocak 2014 09:52 (Son güncelleme 23 Ocak 2014 11:29)

Trabzon’dan Sarıkamış’a kayak yapmaya giden yolcu otobüsün devrilmesi sonucu 3 kişi öldü, aralarında doktorlarında olduğu 12 kişi yaralandı.

Trabzon’dan Sarıkamış’a kayak yapmaya giden doktorlar ve yakınlarını taşıyan özel bir firmaya ait, Ali Seferoğlu’nun kullandığı 34 UNS 04 plakalı otobüs, Bayburt il merkezine 5 kilometre mesafede Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı mevkisinde, ters yönde ilerlediği iddia edilen Vedat Karaduman yönetimindeki iş makinesi ile karşılaştı.

İş makinesine çarpmamak için manevra yaptığı belirtilen otobüs devrildi. Çoğunluğu Sarıkamış’a giden doktor ya da doktor yakınlarından oluşan 45 yolcunun bulunduğu otobüstekilerden doktor İlkay Sitti (37), 16 yaşındaki Kıvanç Gençosmanoğlu ile 8 yaşındaki Ceyda İskender hayatını kaybetti. Kazada çoğunluğu doktor 12 kişi yaralandı.

Bayburt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan durumu ciddi olan Serap İskender, Trabzon’a sevk edildi. Olayda ölen 3 kişi de aynı hastanenin morgunu kaldırıldı.

Kazada ölen doktor İlkay Sitti’nin Trabzon’daki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde beyin cerrahı, yaralanan doktor Serap İskender’in de aynı hastanede enfeksiyon uzmanı olarak görev yaptığı ve otobüsteki diğer doktorlar ile ailece Sarıkamış’a kayak yapmaya gittikleri belirtildi.

Kaza sonrası otobüs sürücüsü Seferoğlu ile iş makinesini kullanan Karaduman gözaltına alındı.

Olaya ilişkin soruşturma sürdürülüyor.

Bir otobüs kazası daha: 3 ölü, 12 yaralı

23 Ocak 2014 | 10:11

Bayburt’ta yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 12 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Bayburt il merkezine 5 kilometre mesafede Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, Ali Seferoğlu idaresindeki 34 UNS 04 plakalı yolcu otobüsü devrildi. Kazada, doktor İlkay Sitti (37), Kıvanç Gençosmanoğlu (16) ve Ceyda İskender (8) hayatını kaybetti. 12 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazada ölen doktor İlkay Sitti’nin Trabzon’daki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde beyin cerrahı, yaralanan doktor Serap İskender’in de aynı hastanede enfeksiyon uzmanı olarak görev yaptığı ve otobüsteki diğer doktorlar ile ailece Sarıkamış’a kayak yapmaya gittikleri belirtildi.